De beste kerstcadeaus voor 2017 vind je bij Gajeswear.com!

Kerst staat weer voor de deur en dat betekent veel plezier en gezelligheid. Daar horen natuurlijk ook leuke kerstcadeaus bij!

Wij van Gajes zitten uiteraard al helemaal in de kerststemming. Op dit moment zijn wij druk bezig met het inpakken en versturen van jullie bestellingen in speciale geschenkdozen. Dit betekent dat jullie ze gelijk onder de kerstboom kunnen zetten zonder dat jullie ze nog hoeven in te pakken!

Hieronder hebben wij een kleine selectie gemaakt van de “musthaves” die zeker niet mogen ontbreken onder jullie kerstboom dit jaar!

De Dark Denim cap is een pet met een gebogen klep en is gemaakt van jeans. De damaged brim maakt hem helemaal van deze tijd!

De Full Black Snapback Cap is de echte classic van Gajes! Sinds dag 1 is dit al de meest verkochte snapback uit ons assortiment.

De Blue Denim Cap is het kleine broertje van de Dark Denim Cap. Ook deze cap is gemaakt van jeans en heeft een damaged brim.

De Sranang Gotu Snapback Cap is een must have voor iedere headict! Heb je hem nog niet? Regel hem dan voor onder de kerstboom!

13/12/2017

emiel

post comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Submit Comment

Name*

Email*

Comments*